Tukholman tuliaiset

Kävin jokin aika sitten Tukholmassa ja luonnollisesti ensimmäinen etappi oli Sephora. Kaikki oli päättänyt olla kyseisenä lauantaina siellä ja kassajono venyi turhan pitkäksi, niin ostokset jäi nyt siltä kerralta sinne.

Sephoran jälkeen löytyi iloinen ylläri. Mac Pro store löytyy nyt Biblioteksgatanilta. Yay! Mukaan tarttui muutama sivellin, nude huulipaletti ja hetken mielijohteesta "toothbrush" siveltimet. Näitä minulla on käytössä jo  merkeiltä Dimora, sekä Duroy. Duroyn siveltimet minulta rikkoutui jo heti kättelyssä, niin ihmettelin jälkeenpäin, että olikohan nyt järkevää ostaa uusia..Jää siis nähtäväksi. Toisaalta nämä Mac:in siveltimet tuntuu melko jämäkältä.

Mac Cosmetics siveltimet

Mac Cosmetics siveltimet

Toinen paikka mihin suuntaan aina Tukholmassa on Åhlens tavaratalo ja siellä tarkemmin Muji:n osasto. Muji on japanilainen yritys, joka valmistaa käyttötavaraa eri suunnittelijoiden kanssa. Yhteistä tuotteille on se, että niissä ei esiinny logoja. Muji:lta löytyy parhaat nukkaamattomat vanupuikot ja vanulaput, sekä meikkipakit ja muovikotelot, joihin on helppo varastoida meikkitarvikkeita. Jos reissusta ei löydy Muji:n liikettä, niin tilaan suoraan Muji:n sivuilta. Huom! Tilaan aina Saksan sivuilta UK:n sijaan, koska Saksan puolelta tilattaessa postimaksut ovat huomattavasti huokeammat. Tällä hetkellä Saksan sivut ovat suljettuina, mutta aukeavat myöhemmin taas tänä vuonna.

Mujin meikkipakki, muovikotelot säilytykseen ja spraypullot nesteille. Kuvasta puuttuu jo käyttöönotetut meikkituotteet..

Mujin meikkipakki, muovikotelot säilytykseen ja spraypullot nesteille. Kuvasta puuttuu jo käyttöönotetut meikkituotteet..

Voitto kotiin

Osallistuimme "Superwoman" teamin kanssa Mastered Collaborationin ja Johnnie Walker brändin yhteistyö kisaan.  Aiheena oli tehdä em. brändille mainosvideo. Mastered on suurilta osin online koulu, jossa oman alansa huiput ohjaavat ja antavat palautetta. Linjoja on useita ja ainakin seuraavat kurssit ovat pyörineet: Photography Mastered, Makeup Mastered, Hair Mastered, Styling Mastered, Nails Mastered jne. Jos kiinnostuit, niin katso lisää täältä www.mastered.com 

Olemme aiemmin osallistuneet Masteredin järjestämään kisaan samalla tiimillä. Silloin tuhansien kuvien joukosta valittiin 25 parasta kuvaa julkaistaviksi iD lehden online sivuilla. Pääsimme sinne alla olevalla kuvalla. 

2.jpg

Tällä kertaa haettiin voittoa tottakai, mutta näissä ei koskaan tiedä mitä tuomaristo etsii. Meidän iloksi voitto ja rahapalkinto napsahti meidän upealle ja luovalle tiimille. Kiitos siis jälleen Kanerva Mantila, joka videoi, kuvasi, editoi sekä musisoi videon sekä otti huomioon muiden ideat. Kiitokset myös stylisti Noora Makkonen, hiustaiteilija Meron Laine sekä upea upea mallimme Josephine Erista. Voittovideo alla.

We WON!

We (the team) are super happy about this one, this is awesome!! Thank you so much Johnnie Walker and Mastered!

Our video project for Johnnie Walker x Mastered below, enjoy!

(This work was created as part of the Mastered initiative and is not official Johnnie Walker comms)

Josephine

Lyöttäydyimme muutama viikko sitten "superwoman" tiimin kanssa toistamiseen yhteen. Kuvasimme videota Mastered Collaboration -ohjelman järjestämään kisaan, mutta koska saimme mieleisemme mallin mukaan, päätti Kanerva "räpsiä" samalla stillit menemään! Lopputulos on raikas ja  kauniin värikäs.

JOSEPHINE
JOSEPHINE

Here´s an editorial we shot few weeks back with our "superwoman" team.Hope you like it!

Photo: Kanerva Mantila Style: Noora Makkonen/ white&blue shirts Victoria Beckham/ orange dress Weekend by Max Mara Model: Josephine Erista Hair: Meron Laine Make up: me/ using Mac Cosmeticks, Urban Decay, Cameleon professional bodypaint